Kerstborrel/Christmas drinks 20 december 2018

[ENGLISH BELOW]

Op 20 december nodigden we jullie uit om samen de feestdagen in te luiden. Vanaf 20:00 uur serveerden we warme chocolademelk met slagroom en/of Baileys en Glühwein bij onze kerststal in de lounge. Als je de flyer mee nam die wij eerder die week hadden verspreid, waren de drankjes zelfs gratis! Dit was een goed moment voor een praatje met elkaar als bewoners, over wat wij zoal voor jullie kunnen betekenen als Bewonerscommissie. Daarnaast was het natuurlijk ook erg gezellig en leuk om mensen blij te maken met een gratis (alcoholisch) drankje en kennis met elkaar te maken!

Na onze winterse drankjes was het ook tijd voor de maandelijkse borrel, georganiseerd door de barcommissie. Zij bleven in de winterse sferen door het schenken van onder andere shotjes Jägermeister en zelfs een kort bezoekje van de kerstman.
We hopen jullie allemaal snel weer te zien bij een van onze volgende activiteiten!

 

[ENGLISH]

On December 20th we invited you to start off the holiday season together. Starting at 8 pm we served hot chocolate with whipped cream and/or Baileys and Gluhwein (mulled wine) at our Christmas stable at the lounge. If you brought the flyer with you that we spread around earlier that week, the drinks were for free! This event was a good moment to talk to each other as residents, especially about what the Residents Committee can do for you. Besides this, we also enjoyed making people happy with the free (alcoholic) beverages and it was very nice to meet you all!

After our typical winter beverages, it was time for the monthly drinks, organized by the Bar Committee. This party was also winter themed and they served shots of Jägermeister, among other drinks and even Santa Claus made a short visit.

We hope to see you soon at any of our next events!