Bestuursleden

Het bestuur

Esmee Welsink – Voorzitter 

“Ik ben Esmee Welsink, 23 jaar en ik woon sinds mei 2018 in Ravel Residence.  Sinds oktober 2018 ben ik lid van de bewonerscommissie en sinds januari 2019 voorzitter. Momenteel studeer ik bedrijfseconomie aan de Hogeschool van Amsterdam en hierna wil ik doorgaan voor mijn Master. Ik hoop dat ik door lid te worden van de bewonerscommissie bij kan dragen aan een prettige woonervaring voor alle Ravel bewoners

Sherin Mohamed – Secretaris

“Mijn naam is Sherin Mohamed, ik ben 24 jaar oud en studeer geneeskunde aan de UvA. Sinds 2017 woon ik in Ravel Residence. Toen het oude bestuur opstapte in mei 2018 en de Bewonerscommissie wellicht opgeheven zou worden, heb ik besloten lid te worden van de Bewonerscommissie en heb ik de rol van secretaris op mij genomen. Met het nieuwe bestuur hopen wij natuurlijk de belangen van de bewoners te behartigen en er een leuke tijd van te maken bij Ravel.”

Louise Dam – Penningmeester

“Mijn naam is Louise Dam, ik ben 23 jaar oud en studeer Economie en Bedrijfskunde. Ik woon sinds maart 2018 in Ravel Residence. Ik neem per november 2018 het penningmeesterschap van de bewonerscommissie op mij. Als lid van de bewonerscommissie hou ik het gezegde aan van ‘liever een goede buur dan een verre vriend’.”