Ravel Residence

Ravel Residence is een nieuw studentencomplex op de Zuidas in Amsterdam bestaande uit 820 zelfstandige woningen. De woningen zijn 21 m² en beschikken over een eigen keuken en badkamer. Voor meer informatie of een kijkje in één van de woningen kun je hier eens kijken.

Wij kunnen je niet helpen bij het krijgen van een woning in Ravel Residence. Hiervoor kun je het beste contact opnemen met Student Experience of de Student Experience Alert App downloaden


Faciliteiten

Ravel Residence biedt allerlei faciliteiten voor de bewoners:

√ Bar/Grand Café Ravel
√ Lounge
√ Tuin
√ Dakterras 
√ Basketbalveld op het dak
√ Moestuintjes
√ Studieruimtes
√ Bibliotheek
√ Wasserette
√ Private Dining Room
√ 24/7 beveiliging 
√ Huisarts
√ Fietsenstalling
√ Kopieermachine
√ Vendingmachines 

 


Bereikbaarheid

Ravel Residence ligt op de hoek van De Boelelaan en Antonio Vivaldistraat aan de Zuidas in Amsterdam. Per openbaar vervoer is Ravel Residence goed bereikbaar. Station Amsterdam RAI ligt op 550 meter en station Zuid op circa 950 meter. Tevens liggen er diverse bushaltes binnen 300 meter. Het complex is ook per auto goed te bereiken door de ligging nabij de op- en afrit van de A10 (afslag S109). Binnen een paar minuten fietsen zit je in het centrum van Amsterdam. Op loopafstand ligt de VU, maar je bent ook zo op de UvA of bij de hogescholen van Amsterdam.